Een IssieTop voor Fien

zaterdag, november 25, 2017

Er wordt hier weinig genaaid, en als er dan genaaid wordt, is er maar 1 gelukkige.
Het wordt tijd dat er voor Flor nog eens een naaisel is. De stof ligt al klaar!

Voor Fien naaide ik een Issietop van Sewpony. Het patroontje sprong me tijdens de blogtour in het oog. En ik moet zeggen: het naait vlotter dan ik had verwacht.
Ik knipte een avond, en ik naaide een avond. 2 avonden dus en ze had een nieuwe trui.
Voor de maat volgde ik de maattabel en de trui is perfect. Een klein beetje groeimarge, dus ze kan hem hopelijk een tijdje dragen.


Issietop

Er lag geen enkele rok die past bij de trui in de kast en dus ging ik op zoek naar een bijpassende rok. De katoentjes van SeeYouAtSix liggen nog in de kast.  Die zullen er zeker bij passen, maar ik lijk maar niet tot de rimpelrokjes toe te komen.
Ik kocht dus een zwarte GhostRockers rok bij JBC. Ik vind wel dat die er goed bij past.
Zo kan de trui voorlopig al gedragen worden in afwachting van de bijpassende rokjes.

Nu nog wat bijpassende kniekousen scoren. Dat is een moeilijke opdracht, want met haar maat 35 is het niet evident leuke kniekousen te scoren (toch niet aan betaalbare prijs)
Alle tips welkom! Ik probeerde al AlieExpress maar die 8-10 jaar viel eerder als een 30-32, met een lengte voor een 6-jarige...en dat was de grootste maat..

Fien draagt geen broeken en geen kousenbroeken. Kniekousen worden hier dus gedragen van oktober tot april. Een uitgebreide collectie is dus zeker nodig!


Issietop

Issietop

Issietop

Issietop

Misschien vind je deze ook leuk:

1 reacties

  1. Mooie trui! De jongste heeft maat 36 en ik vond donkerblauwe en zwarte kniekousen voor een zacht prijsje in Zeeman, al bij de dames kousen maar dat is geen probleem!

    BeantwoordenVerwijderen

Meest gelezen

Facebook

Instagram