Ook eens iets voor manlief

dinsdag, augustus 30, 2016

Hij vroeg het al lang. Of ik ook eens iets voor hem wilde maken.
En ik deed het al een tijdje geleden, maar het bloggen kwam er maar niet van.

Ik maakte zelfs 2 truien. 2 keer hetzelfde patroon. Toch 2 keer anders.

De ene trui in een dikkere sweatstof. Ik weet al niet meer waar ik ze haalde. De tweede in een zomersweat van Madeline. Ik kocht de stof toen ik in de winkel een workshop volgde. Ik nam er ook paspel mee, en bijpassende boordstof. De trui zelf was op 1 uur klaar. Het was een cadeau voor manlief. Hij kreeg de trui in Rome, op citytrip. We vierden er ons 15 jaar samen.

Van die tweede trui heb ik nog altijd geen foto's kunnen trekken. Telkens we er tijd voor hebben is hij juist in de was, of nog niet gestreken. Want van zodra het weer om een trui vraagt, wordt de zomertrui gedragen. Ik denk dus dat hij er wel blij mee is.

Van de wintertrui namen we foto's tijdens een uitje naar Pari Daiza op een koude dag in maart.


Urban style sweater

Urban style sweater

Urban style sweater

Urban style sweater

Urban style sweater

EDIT: Ik vond een foto met de 2 trui. De foto werd genomen tijdens ons fietsavontuur Aalst-Gent-Brugge-Oostende. Je kan er meer over vinden op Instagram.Patroon: Urban Style - byEvaMaria

Misschien vind je deze ook leuk:

3 reacties

 1. Staat hem mooi zeg!
  - volgens mij is dat een van de meest gevraagde dingen, de vent die ook iets wil ;)-

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh amai, supermooi! Ik ben een beetje verliefd op die gebreide stof, denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn dat je ook een foto vond van die blauwe trui. Die is mijn favoriet, geloof ik.

  BeantwoordenVerwijderen

Meest gelezen

Facebook

Instagram