Hop Fien!

dinsdag, augustus 30, 2016

Ze draagt liefst kleedjes. Maar geen katoenen kleedjes meer voor mijn grote meid. Ze moeten meerekken. 'Anders doet dat pijn aan mijn schouders, mama!'
Dus exit alle mooie tinny's en SVDH kleedjes... Ik moet op zoek naar nieuwe patronen. En nieuwe stoffen. Als je tips hebt, laat het dan gerust weten!

Een achtjarige die weet wat ze wil. Het is niet makkelijk meer om iets te vinden wat ze leuk vindt.
Ik nam een risico door geen kleedje te voorzien, maar met deze Hoppe sprong ze een gat in de lucht. Letterlijk en figuurlijk.
Ze heeft hem aangedaan om te passen en niet meer willen uitdoen....

Ik maakte wel een foutje bij de zakken. Ze zitten onder het merkteken ipv erboven. Dat komt ervan als je snel iets wil maken en er dan de -zeer uitgebreide- handleiding niet bijneemt.
Exit zakken dus, ik overlockte ze er nadien af. (het moest weer snel gaan, zie je)

Het stofje koesterde ik al sinds ik het kocht op de fabriclaunch van Zonen09. Wachtend op het perfecte project. Ik kreeg alles nipt uit de 1m die ik had en ben blij dat ik de stof spaarde voor deze jumpsuit.

Onder het motto: doe eens iets zot, maakte ik de volgende leuke foto's:

Hoppe jumpsuit

Hoppe jumpsuit

Hoppe jumpsuit

Hoppe jumpsuit

Hoppe jumpsuit

Patroon: Hoppe Jumpsuit van 128 en Straightgrain
Stof: Zonen09

Misschien vind je deze ook leuk:

3 reacties

  1. Zo ongelooflijk mooi! Mijn nichtje van zeven weigert dit soort kledij dus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo mooi! En hier ook zo'n dochter die graag kleedjes draagt, maar liever geen in katoen "omdat dat harde stof is". Ik ben dus ook bezig aan een zoektocht naar leuke patronen voor tricot kleedjes - alhoewel de meeste kleedjespatronen volgens mij sowieso ook wel in tricot gemaakt kunnen worden.

    BeantwoordenVerwijderen

Meest gelezen

Facebook

Instagram