FieFlo in een nieuw kleedje

donderdag, februari 25, 2016

Een nieuw kleedje. Eentje voor Fien en eentje voor de blog.

Ik maakte voor Fien een kleedje met het patroon van Straightgrain. De Tiny 2.0
Fien koos zelf stof en model. Ze koos het kraagje met petalkraagje en een rok met plooien.
Het stofje vonden we bij Veritas.

De fotos werden genomen bij het mooie weer gisterenmiddag. De zon scheen, dus speelden de kids in de tuin. Vandaar de rubberlaarzen. En Ollie, het konijn, wilde ook mee op de foto.
Ze begon wat stijfjes met poseren, maar toen ik zei:"Doe maar eens zoals een model." ging ze helemaal los.

Kleedje tiny

Flor kreeg deze winter ook een nieuwe colsjaal. Gisteren werd van de gelegenheid gebruik gemaakt om ook die eindelijk op foto te zetten. Het stofje koos hij zelf bij Mertens. Er moet ook nog een t-shirt van gemaakt worden.

Sjaal


De nieuwe look van de blog is nog niet klaar. Ik ben nog aan het sukkelen op het formaat van de foto's. Ik zocht al en paste al aan in de css code, maar ergens wordt het formaat nog aangepast. Ik blijf zoeken... Wanneer ik naar het voorbeeld kijk voor ik publiceer ziet het er ok uit, maar van zodra ik publiceer worden de foto's vergroot...


Kleedje tiny

Kleedje tiny

Kleedje tiny

Kleedje tiny

Kleedje tiny

Kleedje tiny

Sjaal


Misschien vind je deze ook leuk:

1 reacties

Meest gelezen

Facebook

Instagram