nieuw logo / label

woensdag, december 12, 2012

Joepie, na een tijdje prutsen ben ik tot een nieuw logo gekomen.
En ik moet zeggen... ik ben er blij mee.

Nu nog labeltjes laten maken voor op de maaksels, en dan dringend de naaimachine weer bovenhalen en blogbare dingen maken.
Ik naaide de laatste tijd wel af en toe, maar niet echt met blogbaar resultaat. Hopelijk komen er nog wat kerstcadeautjes van onder de naaimachine, maar de tijd gaat snel, en het is niet lang meer. We zien wel wanneer het lukt, en dan maak ik er deftige foto's van! (beloofd is beloofd)

Op de laatste ijverige wijven bijeenkomst knipte ik een kaptrui uit het boek voor Durf het zelvers. Binnenkort raakt die misschien wel ineengezet en geblogd... to be continued.
Maar eerst nog wat Photoshoppen en labels bestellen/maken!

Misschien vind je deze ook leuk:

3 reacties

Meest gelezen

Facebook

Instagram