voor Jitse - mijn metekindje

zondag, september 16, 2012

In juni werd ik voor de 4e keer Tante. En deze keer is het mijn metekindje!
Hiervoor dus een specialleke, en dus kreeg de wieg - waar ikzelf, mijn zus, en onze kindjes al hadden ingelegen een makeover.
Ik vond dat de wieg een feller kleurtje verdiende, en schilderde ze samen met de vent des huizes felgroen. Dat verdiende ook nieuwe bekleding en dus werd een omrander, een lakentje, en een bijpassende strik voor de hemel gemaakt.
Nu het frisser begint te worden is er ook een bijpassend dekentje voorzien, al ligt de pruts nu meer in haar park, dan in de wieg...
De foto's hebben lang op zich laten wachten, maar de zomer was drukker dan verwacht. Hopelijk vanaf nu vaker een update met zelfgemaakt gerief!
Meer naaitijd komt er zeker want vanaf nu ga ik niet enkel naar de IJverige Wijven, elke eerste woensdag van de maand, maar ook naar Naaicafe Femma (in Aalst), vanaf nu woensdag elke 3e woensdag van maand! Dus zeker 2 avonden per maand naaien!!
Zonder de naaiclub komt het er niet van. Met 2 kinderen in huis is er precies geen tijd meer over om te naaien. En ik snap dus niet hoe die andere bloggers nog zoveel tijd vinden om te naaien. Laat staan de tijd vinden om al die naaisels dan ook nog eens te bloggen. Er is hier dus wel af en toe iets genaaid geraakt, maar het bereikte allemaal de blog niet.
Zoals ik al eens zei, goede voornemens, ik doe mijn best om vaker eens iets te maken en te posten!

Hier enkele foto's van de wieg in haar nieuwe look:

de wieg 2

de wieg van voor

detail van voor

dekentje_jitse1

dekentje_jitse2

Misschien vind je deze ook leuk:

4 reacties

  1. Mooi! Dat groen is een heel geslaagde keuze.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Knap! Daar zit ongetwijfeld heel veel werk in, en het resultaat is dan ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jitse geniet nog steeds van haar vogelkes! En onder het dekentje... daar ligt grote zus ook graag onder! Misschien nog eentje om te oefenen, tantie???

    BeantwoordenVerwijderen

Meest gelezen

Facebook

Instagram